Contact

Contact met manueel therapeut Pieta Wittermans

Heeft u vragen naar aanleiding van een behandeling? Of wilt u buiten kantooruren een afspraak inplannen? Vul dan het onderstaande formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Naar het contactformulier
  • Contact
Pieta Wittermans Manuele Therapie - Beoordelingen
Pieta Wittermans Manuele Therapie werd over de afgelopen 12 maanden door 17 patienten beoordeeld met een 9,0.
Contact

Contactgegevens

U kunt direct een afspraak maken door het contactformulier in te vullen. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op om een datum voor intakegesprek of de voortgang van de behandeling door te nemen.


Praktijkgegevens
Schepenensingel 31
3404ES IJsselstein
Utrecht – Nederland
KvK: 50862219


Contactgegevens
Mobiel: +31 (0)6 224 369 72
E-mail: contact@pietawittermans.nl

Maak een afspraak


Patiëntbeoordeling
Alyanna Bijlsma - Rugklachten

Al een aantal jaren zet Pieta mijn rug onder haar haar kundige handen af en toe weer recht zodat ik weer verder kan. Ze doet dit op een vakkundige wijze en geeft bruikbare adviezen mee naar huis.

Daarnaast zorgt haar aangename persoonlijkheid er voor dat ik altijd opgewekt weer naar huis ga. Nuchter, rustig en met een noordelijke kwinkslag.

Patiëntbeoordeling
Marcel Cornelisse (41) - Diverse klachten

Als fervent sporter word ik helaas ook geregeld geconfronteerd met blessures. Pieta helpt mij met mijn knie-, schouder-, arm- en SI-klachten en kan ook goed tapen waardoor mijn pijn wordt gereduceerd en mijn spieren goed worden ondersteund.

Ik kan haar altijd goed bereiken en ze kan meestal op korte termijn een afspraak inplannen. Daarnaast is ze een hele vriendelijke en gezellige vrouw.